Suussulavad juustused kogrepallid valmivad kiiresti ja kaovad taldrikult veel kiiremini. Hoiatame, et kui lisada veel tartarkastet, tilli ja sidrunit, võib keele alla viia.
Aeg
75 min
Kogus
13
Hind
Valmistamine
Küpsetamine
Valmistamine
Haki sibul ja lisa see kogrehakklihale, sega kätega. Lisa riivsai, hapukoor ja muna ning maitse järgi soola, pipart ja tilli. Kui kõik koostisosad on omavahel kokku segatud, vormi väikesed pallid, mille keskele lisa juustutükk. Veereta pallikesi riivjuustus ja küpseta fritüüris või kuumas õlis.
Koori ja tükelda bataat ja kartul ning küpseta kuumas õlis. Maitsesta.
Tartarkastme valmistamisekes haki kurk ja sibul väikesteks kuubikuteks. Lisa hapukoor, majonees ja till. Maitseta soola ja pipraga ning sega läbi.