0

Kalakotletid

Lihtsad, kuid imemaitsvad kalakotletid

Vahest peitub lihtsuses võlu ja selle toidu juurde sobib see lause täpselt.

Koostisosad

500–600 g kalahakkliha (forell, lõhe)
1 keskmise suurusega muna
0,5 dl hakitud sibulat
1 dl hakitud värsket tilli
0,25 tl meresoola
purustatud musta pipart
25 g võid

Valmistamine

Sega kalahakkliha, muna, sibul ja till, maitsesta julgelt soola ja pipraga.

Kuumuta pannil või. Vormi hakkmassist väiksed kalakotletid või -kotletikesed ja pruunista tasasel tulel 8–10 minutit, aeg-ajalt kotlette ringi pöörates.

Serveeri kurgisalatiga.

Selle kalaroa lugu

Minu ema on kodus neid kotlette ikka lõhest teinud, kuid meie tegime Pähkla Kalakasvatuse forellist. Need tulid ülimalt maitsvad.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!