0

Kalakotletid

Lihtsad, kuid imemaitsvad kalakotletid

Vahest peitub lihtsuses võlu ja selle toidu juurde sobib see lause täpselt.

Koostisosad

500–600 g kalahakkliha (forell, lõhe)
1 keskmise suurusega muna
0,5 dl hakitud sibulat
1 dl hakitud värsket tilli
0,25 tl meresoola
purustatud musta pipart
25 g võid

Valmistamine

Sega kalahakkliha, muna, sibul ja till, maitsesta julgelt soola ja pipraga.

Kuumuta pannil või. Vormi hakkmassist väiksed kalakotletid või -kotletikesed ja pruunista tasasel tulel 8–10 minutit, aeg-ajalt kotlette ringi pöörates.

Serveeri kurgisalatiga.

Selle kalaroa lugu

Minu ema on kodus neid kotlette ikka lõhest teinud, kuid meie tegime Pähkla Kalakasvatuse forellist. Need tulid ülimalt maitsvad.