Ahvenamari on hooajaline delikatess, mis rõõmustab kalagurmaane.
Tilaapiafileed on lihtne valmistada, see meeldib ka lastele.
Aeg
30 min
Kogus
8
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Kalamarjapätsikesed
Sega koostisained ühtlaseks massiks, vormi pätsikesed, veereta neid jahus ja küpseta keskmise kuumusega pannil mõlemalt poolt umbes kolm minutit. Seejärel lisa pannile paar supilusikatäit vett ja lase kalamarjapätsikestel mõni minut aurus küpseda. Ja ongi valmis!
Tilaapiabitkiid
Lase külmutatud tilaapiafileel sulada, misjärel peenesta see köögikombainis koos sibulaga. Lisa muna, jahu, sool ja soovi järgi maitseaineid. Vormi väikesed kotletid, keera neid jahus ja prae keskmisel kuumusel neli minutit mõlemalt poolt. Toit ongi valmis! Serveeri Tatari kastmega.
Kalamarjapätsikesi ja kalabitkiisid võib serveerida värskete köögiviljadega.
Selle kalaroa lugu
Kui nägime poeletil ahvenamarja, tahtsime seda proovida ja leidsimegi sobiva retsepti.