4

Kreemine lõhesupp

Omas mahlas konserveeritud lõhest

Koostisosad

  • 1 l vett
  • 240 g lõhekonservi (omas mahlas)
  • 2 kartulit
  • 1 porgand
  • 1 porrulauk
  • 200 ml 10% koort
  • 2 sl jahu
  • tilli
  • soola
  • pipart

Valmistamine

Koori ja tükelda kartul ja porgand, puhasta ja tükelda porrulauk.

Aja vesi potis keema, lisa lõhekonserv ning porgandi-, kartuli- ja porrulaugutükid.

Sega kausis vispliga koor ja jahu, lisa supile.

Maitsesta soola ja pipraga, puista supile hakitud tilli.

Selle kalaroa lugu

Kokanduse Ring, 4. klass, 7 õpilast, Tallinna Juudi Kool

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!