Aeg
25 min
Kogus
2
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Pane riis keema ja keeda 15–18 minutit või kuni riis on pehme.
Lõika lõhefilee liblikaks. Selleks tuleb lõhefilee kuni nahani pooleks lõigata, kuid nahast läbi lõigata ei tohi. Prae lõheliblikaid kuumal pannil õlis mõlemalt poolt 3–4 minutit ning maitsesta soola ja pipraga. Valminud kala tõsta taldrikule.
Puhasta ja haki küüslauk ja petersell. Poolita kirsstomatid. Prae küüslauk pannil õlis kergelt läbi. Lisa poolitatud kirsstomatid, kapparid, pressitud sidrunimahl ja 100 ml vett. Keeda kastet 5 minutit. Seejärel lisa 30 g võid ning hakitud pertersell. Maitsesta kaste soola, pipra ja suhkruga.
Serveeri lõhefilee koos kastme ja riisiga
Head isu!
Selle kalaroa lugu
Retsept on mugandatud meie perele sobivaks (https://www.cleankitchen.ee/) järgi.