Aeg
60 min
Kogus
6
Hind
Valmistamine
Hautamine
Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks (al dente). Puhasta ja haki küüslauk, prae võis kergelt. Tükelda lõhe kuubikuteks ja lisa pannile. Prae, kuni lõhe on peaaegu valmis, lisa kohvikoor ja kuumuta paksenemiseni. Sega kastme hulka keedetud pasta, maitsesta soola ja pipraga, soovi korral lisa natuke sidrunimahla. Puista peale basiilikulehed.
Salatiks viiluta kurk õhukeselt, lisa natuke soola ja pipart. Aseta kausile taldrik ja klopi kurgiviile, kuni mahl eraldub. Maitsesta salat oliiviõli ja sidrunimahlaga.
Selle kalaroa lugu
Roa valmistasid kodundustunnis viis poissi. Valisime punase kala, sest see maitseb kõigile õpilastele. Kala pärines Eesti kalakasvandusest. Roog maitses suurepäraselt ning seda võib ka kodus valmistada.