Ei olnud varem ahjulõhet nii söönud. Algul tundus roseepipar veidi võõras, kuid varsti maitses üsna hästi. Kuna meile meeldib väga kala süüa, siis selliselt küpsetatud lõhe oli omamoodi huvitav.
Aeg
30 min
Kogus
5
Hind
Valmistamine
Küpsetamine
Valmistamine
Aseta lõhefilee küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Raputa peale soola-pipart ja määri kokku meeseguga. Küpseta ahjus u 20—25 minutit. Ahjust välja võttes raputa peale roheline sibul ja vastavalt maitsele roseepipart. Lase veidi seista ja asu sööma.
Selle kalaroa lugu
Seda kalarooga õpetas meile tegema meie ringi juhendaja. Tema sai selle retsepti oma pojalt. Ka talle ei olnud esialgu see lõhe roseepipraga maitsenud. Hiljem aga ainult nii küpsetaski kala. Meile ka maitses. Viisime oma pere teistele liikmetele ka maitsta ja ka neile meeldis väga.