Natukene teistsugune ja tervislikum lähenemine populaarsele roale “Fish and chips”.
Aeg
30 min
Kogus
5
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Puhasta ning lõika kala enam-vähem ühtlasteks paksudeks ribadeks. Tee kaussi katki kolm muna ning klopi need lahti. Võta kalariba ning kasta see munasse ja riivsaia. Aseta kala õhufritüüri 200-220 C° 6-7 minutiks. Tee nii kõikide ribadega. Võta lilla kapsas ning lõika väikesteks tükkideks. Sega kausis kapsas, majonees ja soolapähklid. Lõpetuseks saab peale panna kaunistuseks redisevõrseid.
Selle kalaroa lugu
Valisin selle kalaroa enda maitsete põhjal. Kuna mulle maitsevad kõiksugu paneeritud asjad, otsustasin teha paneeritud kala. Tegin selle õhufritüüris, sest nii on kala tervislikum ja vähem rasvane. Kala juurde tehtud salatit teinud palju minu ema, kuid seda enamasti hiina kapsaga. Otsustasin teha natukene teistmoodi, pannes hoopis lillat kapsast. Redisevõrsed sain enda isalt, kes on tegelenud võrsete kasvatamisega nüüd kuskil aasta aega.