0

Praetud tuulehaug kaalikapüreega

Tuulehaug kaalikapüreega

Tervislik ja maitsev kalaroog

Koostisosad

Värske tuulehaug
sool
pipar
oliiviõli
jahu
kaalikas
porgand
sibul
piim
taluvõi
kanapuljongikuubikud
rooma salat
fetajuust
tomat

Valmistamine

Tuulehaug puhastada, lõigata parajad tükid, maitsestada soolaga ja paneeritud jahus praadida oliiviõlis pannil kuldpruuniks.

Puhastatud kaalikas ja porgand lõigata tükkideks ja panna potti veega keema. Niikaua kui kaalikas ja porgand keevad, puhastada 2 keskmist sibulat, tükeldada peeneks ja praadida oliiviõliga pannil kuldpruuniks. Kui kaalikas ja porgand on pehmeks keenud, valada ära keeduvesi, lisada praetud sibul, natukene piima, taluvõid, kanapuljongikuubikud, pipart, lasta natukene veel keema ja seejärel kogu kupatus segada hoolikalt saumikseriga või blenderis, köögikombainis.

Roheliseks juurde rooma salat, oliiviõli, feta juust ja tomat.