0

Praetud räimed õuna-maltoosakastme , röstitud kaerahelveste ja marineeritud männiriisikatega

Meri, mets ja põld ühel taldrikul

Selline kastist väljas lahendus ja kunstiteos ei ole ainult vaatamiseks. Pead selle ise järele proovima ja alles siis saad teada, et kõik see on aplausi väärt.

 

Koostisosad

  • räimerümbad 3tk
  • jahu puuderdamiseks
  • maltoosa 1 cl
  • õunamahl 3 cl
  • männiriisikad
  • soovi järgi erinevad ürdid ja salatid

Valmistamine

Puuderda rahvuskala rümp jahuga ja prae pannil. Maitsesta soolaga ja serveeri uhkemale taldrikule. Nirista veel peenelt üle maltoosa ja õunamahla seguga mis annab kombekohast maitset ning lisab põneva hapuka leiva nüansi. Keera lahti mõni pidupäevaks kõrvale pandud seenepurk, mis on metsikutest nupsikutest pungil ja säti need räime kõrvale poosetama. Põnevuse lisamiseks puista üle kogu selle piduliku roa röstitud kaerahelbeid. Lisa aknalaualt rohelust. Ja siis saad teada ja võid olla täiesti kindel, et kala kõlab hästi.