0

Praetud vabaveelise eluviisiga räimed, õuna-maltoosa balsamico, röstitud kaerahelveste ja marineeritud männiriisikaga

Meri, mets ja põld ühel taldrikul

Selline kastist väljas lahendus ja kunstiteos ei ole ainult esitlemiseks. Pead selle ise järele proovima ja alles siis saad teada, et kõik see on aplausi väärt.

 

Koostisosad

  1. räimerümbad 3tk
  2. jahu puuderdamiseks
  3. maltoosa 1 cl
  4. õunamahl 3 cl
  5. männiriisikad
  6. soovi järgi erinevad ürdid ja salatid

Valmistamine

Puuderda vabaveelise eluviisiga rahvuskala räimerümp jahust läbi ja prae pannil. Maitsesta soolaga ja serveeri uhkemale taldrikule. Nirista veel peenelt üle maltoosa ja õunamahla seguga mis annab kombekohast maitset ning lisab põneva hapuka leiva nüansi. Keera lahti mõni pidupäevaks kõrvale pandud seenepurk, mis on metsikutest aga nupsikutest pungil ja serveeri räimele kõrvale poosetama. Rösti ja puista veel põnevuse andmiseks üle kogu selle piduliku roa röstitud kaerahelbeid. Lisa aknalaualt rohelust. Ja siis saad teada ja võid olla täiesti kindel, et kala kõlab hästi.

NB! Valmistus aja kastike ei lubanud panna aega peale ühe numbri, aga tahtsin sinna panna 10-15 minutit