Praetud valge kala on maitsev ja tervislik. Seda on lihtne valmistada ja seda sobib serveerida hautatud köögiviljadega.
Retsept pärineb Nami-Nami retseptikogust.
Aeg
20 min
Kogus
6
Hind
Valmistamine
Praadimine
Valmistamine
Lõika suuremad kalafileed väiksemateks tükkideks, arvestades 1–2 tükki sööja kohta. Sega muna, jahu ja piim vedelapoolseks tainaks, maitsesta soola ja pipraga.
Kuumuta pannil õli, kasta kalafileetükid ükshaaval muna-piima-jahusegusse ja prae pannil mõõdukal tulel mõlemalt poolt kuldpruuniks (umbes 3–5 minutit ühelt poolt, olenevalt kalafilee paksusest).
Serveerimisel pigista kalale sidrunimahla ning puista peale veidi hakitud maitserohelist.
Hauta köögiviljad pannil vähese veega tasasel tulel krõmpsuvaks, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri.
Selle kalaroa lugu
Meie valmistasime kodundustunnis kalaroa tilaapiast. Toiduvalmistamine õnnestus hästi ja roog maitses meile.