1

Tunasta pasta

Tuunikala, tomatipasta, pesto, pasta, mozarella

Koostisosad

1 purk tuunikala

1 sibul

1 küüs küüslauku

200g purustatud tomateid

200g tomatipastat

200g kollaseid kirsstomateid

3spl basiilikupestot

125g riivitud mozarellat

350g pastat

sool, pipar, suhkur

Valmistamine

1. Valmista pasta ise või kasuta valmis pastat

2. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Pane pann sooja, lisa 2spl õli ja kuumut sibul ja küüslauk pannil.

3. Lisa purustatud tomatid ja tomatipasta, kuumuta keemiseni. Vähenda kuumust ja lase kastmel podiseda umbes 5 minutit. Lisa tuunikala ja lase veel 10 minutit podiseda. Kõige lõpus lisa pesto ja poolitatud kirsstomatid ning maitsesta soola, pipra ning tipa suhkruga. Keera kuumus kinni ja jäta kaste ootele.

4. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees umbes 3 minutit. Kui kasutad valmis pastat, siis toimi vastavalt pakendil olevale juhisele.

5. Kurna pasta ja sega kastme hulka.

6. Serveeri ja naudi!

https://youtu.be/cCL5FqtIkOY

 

Selle kalaroa lugu

Poisid, kellele meeldib kokata, soovisid konkursil osaleda.

Kalatoitude retseptid

Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!