Aeg
30 min
Kogus
4
Hind
Valmistamine
Keetmine
Valmistamine
1. Valmista pasta ise või kasuta valmis pastat
2. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Pane pann sooja, lisa 2spl õli ja kuumut sibul ja küüslauk pannil.
3. Lisa purustatud tomatid ja tomatipasta, kuumuta keemiseni. Vähenda kuumust ja lase kastmel podiseda umbes 5 minutit. Lisa tuunikala ja lase veel 10 minutit podiseda. Kõige lõpus lisa pesto ja poolitatud kirsstomatid ning maitsesta soola, pipra ning tipa suhkruga. Keera kuumus kinni ja jäta kaste ootele.
4. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees umbes 3 minutit. Kui kasutad valmis pastat, siis toimi vastavalt pakendil olevale juhisele.
5. Kurna pasta ja sega kastme hulka.
6. Serveeri ja naudi!
Selle kalaroa lugu
Poisid, kellele meeldib kokata, soovisid konkursil osaleda.