Kõik retseptid
Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!
Vürtsikas lõhe
30
min
Forellitasku
30
min
Ahjukala mintaist
30
min
Suši suitsulõhega
120
min
Koharull avokaado-toorjuustukreemiga
45
min
Tuunikalapasta
30
min
Kiluvõileivad munavõiga
80
min
Prangli saare tursakotletid
60
min
Kalaroog juustuga
60
min
Tuunikalakreem
40
min
Mereahvenasalat korvikestes
30
min
Kalasalat
20
min
Viimased uudised
Mis teeb kohast Eesti vete ühe maitsvaima kala?
Vladislav Koržetsi kalaseiklus saab lõpu Peipsi ääres, kus Meerpalu isa-poja kaluriduo Uno ning Janek Mertsin võtavad luubi alla koha. Lapsest saati isaga kalal käinud Janek tutvustab Peipsi järve iseärasusi ning taldrikule satub koha nii magusal kui ka soolasel kujul.
Loe edasiVaata, kuidas on kaluritööga seotud kuulus multikategelane Pikne McQueen!
Vladislav Koržets läheb saates “Kalale Koržetsiga” külla Pärnu kalurile Tarmo Luksile, kes on merel käinud juba veerand sajandit. Seekordse saate peategelane on ahven ja tema etteaste on paljudele seni tundmatu ahvenaroog – garaažikala.
Loe edasiVaata, kuidas kohalik angerjas jõuab Ameerikast Võrtsjärve
Viiendat põlve kalur Kevo Kärp tutvustab Vladislav Koržetsile Võrtsjärve tuntuimat elanikku – angerjat. Uurime, kuidas angerjas Ameerika rannikult Sargasso merest Võrtsjärve jõuab ja kui palju teda seal võrku jääb. Ühtlasi valmistame angerjast nii koduse kui ka üsna eksootilise kõhutäie.
Loe edasi