0

Praetud forellifilee

laimi- tilliriisi ja värske kurgisalatiga

Lihtne ja maitsev roog, mida lapsed armastavad! Imehea!😋

Ингредиенты

300 g forellifileed
1 tl oliiviõli
kurki
valget riisi
kuivatatud tilli
laimimahla
musta pipart
soola

Приготовление

Pese riis hoolikalt ning keeda soolaga maitsestatud vees 12–14 minutit. Kui riis on pehme, siis kurna, kuid ära loputa. Sega hakitud till ja värskelt pressitud laimimahl keedetud riisiga ning jäta see seisma, et maitsed saaksid imenduda. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks. Prae soola ja pipraga maitsestatud forelli umbes 10–12 minutit, kuni see on küpsenud. Serveeri kala riisi ja tükeldatud värske kurgiga.

Selle kalaroa lugu

Me valisime selle kala, kuna see oli nii isuäratav. Roog valmis neljakesi ja lõpptulemus oli palju parem kui me arvatagi oskasime.