Kõik retseptid
Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!
Marineeritud heeringas värvilise peediga
15
min
Kalakarri
30
min
Demonteeritud kiluleib munakollase, jahvatatud peenleiva ja punase sibulaga
20
min
Ahjulõhe muna-juustukattega
30
min
Ahjus küpsetatud kalafilee juustuga
25
min
Koorene kartuli-kalavorm
50
min
Küüslaugu-ürdikattega ahjulõhe
45
min
Külm heeringa-kodujuustukaste
10
min
Pidulik lõhetort
40
min
Rikkalik muna-lõhetort
30
min
Praetud lõhe külma ürdikastmega
20
min
Graavilõhe
5
min
Viimased uudised
Mis teeb kohast Eesti vete ühe maitsvaima kala?
Vladislav Koržetsi kalaseiklus saab lõpu Peipsi ääres, kus Meerpalu isa-poja kaluriduo Uno ning Janek Mertsin võtavad luubi alla koha. Lapsest saati isaga kalal käinud Janek tutvustab Peipsi järve iseärasusi ning taldrikule satub koha nii magusal kui ka soolasel kujul.
Loe edasiVaata, kuidas on kaluritööga seotud kuulus multikategelane Pikne McQueen!
Vladislav Koržets läheb saates “Kalale Koržetsiga” külla Pärnu kalurile Tarmo Luksile, kes on merel käinud juba veerand sajandit. Seekordse saate peategelane on ahven ja tema etteaste on paljudele seni tundmatu ahvenaroog – garaažikala.
Loe edasiVaata, kuidas kohalik angerjas jõuab Ameerikast Võrtsjärve
Viiendat põlve kalur Kevo Kärp tutvustab Vladislav Koržetsile Võrtsjärve tuntuimat elanikku – angerjat. Uurime, kuidas angerjas Ameerika rannikult Sargasso merest Võrtsjärve jõuab ja kui palju teda seal võrku jääb. Ühtlasi valmistame angerjast nii koduse kui ka üsna eksootilise kõhutäie.
Loe edasi