Kõik retseptid
Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!
Heeringakuulid
30
min
Marineeritud tuulehaug
30
min
Praetud tuulehaug kaalikapüreega
90
min
Kõigi lemmikud kalavõikud
30
min
Räimerullid juustu-sibulapadjal
35
min
Marineeritud räimed
40
min
Toormarineeritud tilliräimed
15
min
Praetud räimed õuna-maltoosakastme , röstitud kaerahelveste ja marineeritud männiriisikatega
15
min
Praetud meritint
45
min
Koorene lõhesupp brokoliga
15
min
Mundris kartulid heeringakastmega
70
min
Murulaugu ja sibulaga marineeritud heeringas
15
min
Viimased uudised
Mis teeb kohast Eesti vete ühe maitsvaima kala?
Vladislav Koržetsi kalaseiklus saab lõpu Peipsi ääres, kus Meerpalu isa-poja kaluriduo Uno ning Janek Mertsin võtavad luubi alla koha. Lapsest saati isaga kalal käinud Janek tutvustab Peipsi järve iseärasusi ning taldrikule satub koha nii magusal kui ka soolasel kujul.
Loe edasiVaata, kuidas on kaluritööga seotud kuulus multikategelane Pikne McQueen!
Vladislav Koržets läheb saates “Kalale Koržetsiga” külla Pärnu kalurile Tarmo Luksile, kes on merel käinud juba veerand sajandit. Seekordse saate peategelane on ahven ja tema etteaste on paljudele seni tundmatu ahvenaroog – garaažikala.
Loe edasiVaata, kuidas kohalik angerjas jõuab Ameerikast Võrtsjärve
Viiendat põlve kalur Kevo Kärp tutvustab Vladislav Koržetsile Võrtsjärve tuntuimat elanikku – angerjat. Uurime, kuidas angerjas Ameerika rannikult Sargasso merest Võrtsjärve jõuab ja kui palju teda seal võrku jääb. Ühtlasi valmistame angerjast nii koduse kui ka üsna eksootilise kõhutäie.
Loe edasi