Kõik retseptid
Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!
Säinakotletid
20
min
Krõbe räim või Peipsi tint
20
min
Klaarsägašašlõkk
90
min
Kergsoolalest
90
min
Praetud lest
30
min
Marineeritud lest
30
min
Rääbisehautis sibulaga omas mahlas
20
min
Siiaäkis
30
min
Forell
60
min
Krõbe ahven
30
min
Kaalikaviiludes serveeritud heeringapelmeenid
60
min
Janssoni kiusatus
90
min
Viimased uudised
Mis teeb kohast Eesti vete ühe maitsvaima kala?
Vladislav Koržetsi kalaseiklus saab lõpu Peipsi ääres, kus Meerpalu isa-poja kaluriduo Uno ning Janek Mertsin võtavad luubi alla koha. Lapsest saati isaga kalal käinud Janek tutvustab Peipsi järve iseärasusi ning taldrikule satub koha nii magusal kui ka soolasel kujul.
Loe edasiVaata, kuidas on kaluritööga seotud kuulus multikategelane Pikne McQueen!
Vladislav Koržets läheb saates “Kalale Koržetsiga” külla Pärnu kalurile Tarmo Luksile, kes on merel käinud juba veerand sajandit. Seekordse saate peategelane on ahven ja tema etteaste on paljudele seni tundmatu ahvenaroog – garaažikala.
Loe edasiVaata, kuidas kohalik angerjas jõuab Ameerikast Võrtsjärve
Viiendat põlve kalur Kevo Kärp tutvustab Vladislav Koržetsile Võrtsjärve tuntuimat elanikku – angerjat. Uurime, kuidas angerjas Ameerika rannikult Sargasso merest Võrtsjärve jõuab ja kui palju teda seal võrku jääb. Ühtlasi valmistame angerjast nii koduse kui ka üsna eksootilise kõhutäie.
Loe edasi