Kõik retseptid
Võrgud juba vees, aga retsept valimata? Leia maitsvaid ja huvitavaid kalaroogasid lõunaks, õhtusöögiks või suuremaks pidustuseks!
Kalasuupistete valik
60
min
Kasukas
30
min
Peediga marineeritud ahjuforell
120
min
Pannil röstitud koha
40
min
Säina-ceviche
20
min
Suitsutatud kartulid
30
min
Džinniga soolatud mägihõrnas
4
min
Heeringa-kabayaki ehk Läänemere sushi
40
min
Grillitud räimed
30
min
Ahjus küpsetatud lõhe
40
min
Rikkalik heeringaleib mustikamoosiga
20
min
Krõbedad räimed
30
min
Viimased uudised
Mis teeb kohast Eesti vete ühe maitsvaima kala?
Vladislav Koržetsi kalaseiklus saab lõpu Peipsi ääres, kus Meerpalu isa-poja kaluriduo Uno ning Janek Mertsin võtavad luubi alla koha. Lapsest saati isaga kalal käinud Janek tutvustab Peipsi järve iseärasusi ning taldrikule satub koha nii magusal kui ka soolasel kujul.
Loe edasiVaata, kuidas on kaluritööga seotud kuulus multikategelane Pikne McQueen!
Vladislav Koržets läheb saates “Kalale Koržetsiga” külla Pärnu kalurile Tarmo Luksile, kes on merel käinud juba veerand sajandit. Seekordse saate peategelane on ahven ja tema etteaste on paljudele seni tundmatu ahvenaroog – garaažikala.
Loe edasiVaata, kuidas kohalik angerjas jõuab Ameerikast Võrtsjärve
Viiendat põlve kalur Kevo Kärp tutvustab Vladislav Koržetsile Võrtsjärve tuntuimat elanikku – angerjat. Uurime, kuidas angerjas Ameerika rannikult Sargasso merest Võrtsjärve jõuab ja kui palju teda seal võrku jääb. Ühtlasi valmistame angerjast nii koduse kui ka üsna eksootilise kõhutäie.
Loe edasi